fbpx

Nye bøger 2022

Lindbak + Lindbak har fået vokseværk. Vi udvider vores udgivelseskatalog betragteligt, og du kan allerede nu begynde at glæde dig til en lang række spændende nye bøger i 2022 fra os.

Hvorfor vokser vi? Svaret er enkelt. Læserne kan lide vores bøger og forfattere, og det har givet os mod på mere.

I løbet af de sidste par år har vi været så heldige at få en række dygtige, danske forfattere ombord. Nogle af dem er debutforfattere. Andre udkommer i 2022 med deres anden, tredje eller sågar fjerde bog hos os. Derudover har vi været på jagt efter nogle udenlandske bestseller-titler, og det er lykkedes os at starte nye spændende samarbejder med forfattere, der er store i udlandet, men endnu ukendte her.

I første halvår af 2022 udkommer de 10-12 første titler. De næste titler kommer til efteråret, og dem kommer du til at høre meget mere om senere. Du kan glæde dig til dem alle.

Alle titler bliver udgivet på tryk, som e- og lydbøger. De vil kunne købes i alle fysiske boghandlere. Dertil kommer hos online boghandlere som Plusbog og Saxo. Du finder også vores titler på førende streamingplatforme samt på biblioteker i hele landet og på eReolen.

Romaner

Landet med de blodige bakker         
Landet med de blodige bakker

Landet med de blodige bakker af debutforfatter Pablo Hamburger er et brag af en spændingsroman baseret på en sand historisk begivenhed. Det er den slags bog, man bliver klogere af, samtidig med at handlingen griber fat og rusker i dig.

På bare 100 dage blev næsten 1 million mennesker slagtet i Rwanda i det, mange betragter som det glemte folkemord.

I bogen følger vi en lille gruppe FN-soldater, der passivt må se til, mens landet omkring dem opløses i mord og tragedie. Vi møder også den unge tutsi-mor, Nadege, der sammen med sin søn desperat forsøger at undslippe macheterne.

Se bogen her og læs mere om forfatteren Pablo Hamburger.

Udkommer 27. januar
Papirarmbåndet       
Papirarmbåndet

Papirarmbåndet er en fantastisk, anmelderrost bestseller af Rachael English baseret på sande hændelser. En fortælling, der griber dig fra første til sidste side om hemmeligheder, løgne og en kærlighed, der aldrig dør.

I næsten 50 år har Katie gemt en æske med hemmeligheder.  Den stammer fra dengang, hun arbejdede som sygeplejerske på et mødrehjem og indeholder en notesbog med oplysninger om babyer og de unge kvinder, hun mødte der. Den indeholder også babyernes identitetsarmbånd.

Læs mere om Papirarmbåndet her eller om forfatteren Rachael English.

Udkommer 15. marts

Women’s lit

Fake
FAKE

Fake af Zoë Bell er en afsindig gribende fortælling om tre veninder, der gemmer på hver deres hemmelighed.

Amber, Josefine og India er bedste veninder. De er hinandens fortrolige og deler alle livets sorger og glæder. Eller gør de? Alle tre påstår, at deres forhold er lykkelige, men bag facaden ser virkeligheden noget anderledes ud.

Alle tre kvinder bærer på hemmeligheder fra fortiden, som påvirker deres handlinger i nutiden – og som gør, at de desperat forsøger at iscenesætte ”det perfekte liv.”

Læs mere om Fake her eller om forfatteren Zoë Bell.

Udkommer 14. maj

Historisk drama

Den danske soldat       
Den danske soldat

Den danske soldat af Emilia Hansen er en uforglemmelig fortælling om kærlighed, krig, mod og hemmeligheder.

Tim og Lilly lever i to forskellige verdener, da anden verdenskrig bryder ud. Hun er en del af den tyske overklasse, han er markarbejder og tilhører det danske mindretal i Schleswig Holstein. Alligevel tiltrækkes de voldsomt af hinanden i skyggen af krigen, fordi de begge drømmer om et andet liv end den fremtid, som familien, pligten og fællesskabet dikterer.

Læs mere om handlingen i Den Danske Soldat her eller om forfatteren Emilia Hansen.

Udkommer 15. juni

Børnebøger

Vi har i flere år arbejdet på at introducere børnebøger i vores udgivelseskatalog, og nu er det endelig lykkedes. Vi kan næsten ikke få armene ned.

Skraldemonster
Skraldemonster

Skraldemonster er en herlig bog til forældre, bedsteforældre og pædagoger, der gerne vil lære børn på en sjov måde, at det er noget skidt at smide skrald i naturen.

I bogen møder vi Trille, Lau og Malou, der leger i parken. De hygger sig så meget, at de glemmer tiden, men de glemmer også at samle deres skrald op. Men noget i busken holder øje med dem. Noget i busken spiser sig større for hvert et stykke skrald, de smider. Det er et skraldemonster.

Læs mere om Skraldemonster her og om den dygtige illustrator, Petra Obrovská ,der står bag sammen med forfatteren Eva Heimdal.

Udkommer 25. maj
Fire små venner
Fire små venner

Fire små venner er en skøn børnebog. Det er historien om haletudsen, der blev bortført, tissemyren, der måtte flytte, edderkoppen, der blev invalid og sneglen, der blev boligløs.

Fire små venner er en sød og sjov bog til forældre, bedsteforældre og pædagoger, der gerne vil lære børn at passe på de små væsner, der findes i naturen omkring os.

Historien er fortalt på vers.

Læs mere om Fire små venner her og forfatter E.B. Heimdal.

Udkommer 25. maj

Sommerbøger

Det lille blå hotel       
Det lille blå hotel

Det lille blå hotel af Dayane de Oliveira er den sødeste sommerromance.

Til sin store overraskelse arver Aline et lille hotel ved kysten i Hornbæk efter sin danske bedstefar. Hendes far og brasilianske mor havde et kort, dramatisk forhold, og hun var resultatet, men hun ved næsten intet om Danmark og kan knapt nok huske den store blonde gringo, der var hendes far.

Da hendes elskede mor lige er død, og hun prøver at undslippe sin manipulerende og dominerende eksmand, beslutter hun sig for at pakke taskerne, forlade Brasilien og prøve noget fuldkommen nyt. Hvor svært kan det være at styre et hotel?

Find ud af mere om Det lille blå hotel her eller læs mere om Dayane de Oliveira her.

Udkommer 1. juni
       
Bugten

Bugten af L J Ross er et herligt sommermysterie fyldt med kærlighed og spænding.

Gabrielle Adams har det hele – et drømmejob, et smukt udseende og en flot forlovet, men en dag bliver hendes perfekte liv pludselig smadret.

Da hun venter på metroen, bliver hun skubbet brutalt ud foran toget, der er på vej ind på undergrundsstationen. Hun overlever, men er hårdt såret, og politiet hævder, at det er den frygtede Metromorder, der igen har været på spil.

Læs mere om handlingen i Bugten og forfatter L J Ross her

Udkommer 1. juni

Hobbybøger med mere

Blandt vores nye bøger 2022 vil der også være både hobbybøger, guidebog og en kattebog.

    
Katten – og dens undersåtter

Katten og dens undersåtter er den perfekte gave til alle katteelskere. En hylende sjov og skøn bog, der viser alle de typiske kattetræk og finurligheder

Den dejlige bog er illustreret af Petra Obrovská

       
An Englishman in Denmark

An Englishman in Denmark af Charlie Faulkner er en anderledes og helt fantastisk guidebog til turister. Det er dog også en herlig bog til danskere, der gerne vil have et godt grin af, hvordan en englænder oplever mødet med os.

Warning: This is not your average boring guidebook!

Why is the ability to pronounce ‘red porridge with cream’ in Danish considered to be the ultimate lingual challenge for foreigners? What are ‘Poo Island’ and ‘the baker’s bad eye’?

This is a funny and informative guidebook to Denmark and Copenhagen. A personal story that gives you a fun tour of Copenhagen and Danish culture based on personal experience. It’ll introduce you to many of the most interesting places to visit and let you in on what it’s like to meet and live with the Danes.

Læs mere om forfatteren Charlie Faulkner eller om bogen her

Udkommer 1. maj
COVERS FØLGER
Perleblomster og Perlekranse
Tilmeld dig vores nyhedsbrev