fbpx

Om Lindbak + Lindbak

Et lille forlag med store historier

Forlaget Lindbak + Lindbak udgiver bøger, der typisk falder inden for genrerne: krimi, romantik og drama. Du kan se vores bøger her.

Vi udgiver bøger som rammer bredt og har både kant og hjerte.

Du finder vores bøger i de fleste boghandlere, på biblioteket og i alle netbutikker, der sælger bøger. Vores bøger findes desuden på alle større streamingtjenester som Mofibo, Saxo Premium, Nextory, Bookbeat og Bookmate.  Endelig kan du også finde vores bøger på ereolen.

Vores bøger bliver som hovedregel udgivet både som trykt bog, e-bog og lydbog.

Bag enhver god historie…

Hvorfor starter man egentligt et forlag. Svaret var nemt: vi kunne ikke lade være.

Som børn elskede vi at læse. Timer blev brugt på at fordybe sig i bøgerne. Og med tiden er vores kærlighed til bøger blevet fundamentet for vores forlag. Vi elsker den gode historie, der overrasker os, og får os til at tænke. Historier, som pirrer vores fantasi, og som man bare må dele med nogen.

Målet for Lindbak + Lindbak er at blive drivhuset for mange gode historier. Har du også en historie eller en bog, du gerne vil dele, så kontakt os.

Hvilke slags bøger udgiver vores forlag?

Forlaget udgiver mellem 15-20 titler om året fordelt på krimi, romance, børnebøger og romaner. Vi udgiver også enkelte ledelses- og selvhjælpsbøger.

Vi er et lille forlag, så vi har tid til at pusle om hver enkelt udgivelse, og vi arbejder tæt sammen med vores forfattere, der har stor medindflydelse. Noget tyder på, at vores metodik virker, for vores forfattere modtog sidste år hele tre Mofibo Awards nomineringer og er generelt blevet modtaget flot.

Læs mere om, hvordan det er at være forfatter på vores forlag her.

En grøn indgangsvinkel

En anden vigtig prioritet for Lindbak + Lindbak er den grønne indgangsvinkel. Vores bøger er trykt på miljøvenligt papir, og vi donerer en del af vores overskud til naturbevarende projekter.

Vi prædiker ikke. Vi tror bare på, at vi alle bør passe på kloden og alle dens skabninger.

Praktiske informationer

Lindbak + Lindbak
Nordic Publishing House

E-mail: contact@lindbakandlindbak.com

CVR: 2651 3014

Bankkonto: 2126 0728944013
Swift-BIC: NDEADKKK
IBAN: DK0720000728944013

Vi støtter bl.a.:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev