fbpx

Petra Obrovská

Petra Obrovská

Petra Obrovská er en animator, illustrator og nomadesjæl.

Hendes passion for at tegne kom til udtryk i en tidlig alder. Så snart hun kunne holde på en blyant, lod hun fantasien udfolde sig på papir, bøger og vægge. Hendes talent, kombineret med dedikation, forvandlede hendes små kruseduller til smukke billeder, og Petra har gennem årene gjort illustrationens kunstart til sin karriere.

Petra er inspireret af naturen, psykologien, mytologier fra hele verden (traditionel og primitiv kunst) samt tegneserier og street art. Hun elsker at rejse jorden rundt, bestiger bjerge og er i konstant søgen efter yderligere inspiration, viden og oplevelser.

Petra elsker at skabe humoristiske og finurlige tegninger men har også en passion for at skabe stærke historier med en dybere mening og et mere komplekst udtryk. Hun brænder for at udforske nye teknikker, visuelle stilarter, som kan komme til live gennem hendes historier.

Hun har en Master of Arts-grad i animation fra Tomas Bata University i Tjekkiet og har studeret traditionel indonesisk kunst på Institute of Art i Denpasar.

Udgivelser:

Genre: Børn og unge, humor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev