fbpx

Louise Jensby

Foto: Erik Kreutzfeldt

Louise Jensby

Louise Jensby er vild med antikkens fortællinger, karakterer og myter. Hun har en kandidatgrad i historie og oldtidskundskab med i bagagen, hvilket giver hende et stærk fagligt fundament for at udforske og fortolke fortiden, hvilket hun kommer til i sin kommende trilogi: Kejserens arving. En vildt spændende fortælling, hvor antikken møder nutiden på mest fascinerende vis. Inspirationen fra Dan Brown er tydelig, men Louise har sin helt egen stil, der fanger læseren fra første til sidste side.

Om sig selv skriver Louise:

“Jeg har altid været meget kreativ. Min fantasi kører på et konstant overdrev, og siden jeg var barn, har jeg været fascineret af mystiske, magiske og gådefulde fortællinger. Jeg synes, at det er lige dele sjovt og interessant at blande min akademiske faglighed, som tager udgangspunkt i fakta og troværdighed med science fiction, fantasyelementer og det mere fantasiprægede og fabelagtige, da jeg mener, at der opstår en form for synergieffekt i sammenblandingen af fakta og fiktion, eller mytos og logos hvis jeg skal gå mere fagnørdet til værks. Måske var det netop denne fascination og forkærlighed for eventyret, der fik mig til at falde for Dan Browns fortællinger i sin tid.

Som børn introduceres vi for alskens eventyr, og vi lever os helt naturligt ind i de mytiske karakterers verden og væsen. Jeg elsker, at man som voksen stadig kan finde glæde i og have en legende indgangsvinkel til verden. Sandheden for mig er nok, at vi aldrig bliver for gamle til eventyr. Jeg håber, at I vil tage del i mine.”

Udgivelser af Louise Jensby:

Genre: Drama, Mysterie og Romance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev