fbpx

AnneMarie Brear

AnneMarie Brear

AnneMarie er født i en lille by i New South Wales i Australien af engelske forældre fra Yorkshire. Hun er den yngste af fem børn. Hun bor i dag i det sydlige højland i sin fødestat.

Allerede i en tidlig alder begyndte AnneMarie at læse, og hun arbejdede sig igennem alt fra Enid Blytins historier til Catherine Cooksons romaner.

I sine yngre år boede AnneMarie nogle år i England, og der udviklede hun en kærlighed til gamle engelske huse og deres historier. Denne fascination har dannet grundlag for mange af AnneMaries romaner. Også hendes glæde ved at besøge gamle landejendomme og slotte, når hun rejser, og hendes interesse for slægtsforskning, bruger hun i sine historiske romaner, som hovedsageligt foregår i Yorkshire eller Australien mellem den victorianske æra og WWII.

AnneMaries første roman blev udgivet i 2006, og hun har siden udgivet over 29 historiske familiesagaer. Hendes bog ’Slumenglen’ er en Amazon-bestseller, og hun har vundet en guldmedalje på USA Reader’s Favorite International Awards. To af hendes bøger er blevet nomineret til Romance Writer’s Australia Ruby Award og USA In’dtale Magazine Rone-prisen, og for nylig er hun blevet nomineret som finalist til UK Romantic Novelists Association RONA Awards.

Udgivelser af AnneMarie Brear:

Genre: Romance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev