fbpx

Lyst til at være en af vores testlæsere?

Testlæser! Er det noget, du har overvejet at blive?

Hos Lindbak + Lindbak har vi flere spændende bøger på vej. Og vi vil meget gerne høre din mening om dem.

Vi søger derfor nogle læseglade bogtestere, som kan give os noget konstruktiv feedback.

Bøgerne spænder fra romantik og krimier til drama, young adult og fantasy.

Opgaven er ikke lønnet, men du vil selvfølgelig få gratis bøger og indflydelse. Det sjove ved at være testlæser er, at du får lov til at læse bøgerne før selve udgivelsen, og dine input er med til at forme bogen.

Her kan du se nogle af vores bøger.

Hvad forventes af en testlæser?

Efter du har modtaget bogen, forventer vi, at du læser den inden for 14 dage fra modtagelse, og du skal efterfølgende udfylde et skema med din vurdering og kommentarer. Samtidig er det vigtigt, at du ikke fortæller andre om bogen og bogens handling. Derfor skal man som testlæser også underskrive en tavshedserklæring.

Efter testlæserne har indsendt deres kommentarer og vurderinger, læser redaktøren dem nøje igennem og sammenligner inputs fra testlæserne med sine egne noter. Er der eksempelvis svagheder i handlingen, vi har overset?

Er du interesseret i at blive testlæser? Så skriv til os på contact@lindbakandlindbak.com og præsenter dig selv kort. Hvem er du? Hvor gammel er du? Hvad kan du bedst lide at læse?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her kan du finde vores bøger

Du finder vores bøger i udvalgte boghandlere, på biblioteket og i alle netbutikker, der sælger bøger. Vores bøger findes desuden på alle større streamingtjenester som MofiboSaxo Premium, Bookbeat og Nextory.  Endelig kan du også finde vores bøger på ereolen.

Vores bøger bliver som hovedregel udgivet både som trykt bog, e-bog og lydbog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev