fbpx

Anita Palmgren

Anita Palmgren

Anita Palmgren, født i 1969, er opvokset på Frederiksberg. Hun har to voksne sønner.

Anita har mere end 25 års erfaring med HR og ledelse, blandt andet fra Mega Records, DR og Sky Radio.  Anita har gennem tiden ansat mere end 300 mennesker, hvilket betyder, at hun har læst rigtig mange ansøgninger, har afholdt rigtig mange jobsamtaler og mødt et hav af kandidater. Derudover er Anita både DiSC-certificeret samt certificeret Master og Team Coach.

Anitas hjerte banker for autentisk og nærværende ledelse, der skaber resultater og trivsel. Og har nu skrevet bogen ”Ledelse i en Coronatid – skab nærvær trods fysisk fravær”.

”Jeg er helt overbevist om, at autentisk og empatisk lederskab, er den eneste rigtige vej at gå som leder. Hvis vi har for travlt med at fremstå som målrettede, kompetente, autoritære og andet mereværds-halløj, og dermed ikke ærligt står ved vores fejl og mangler, så virker det hurtigt usympatisk og utroværdigt for andre. Autentisk og empatisk lederskab bygger på et fundament af tillid, anerkendelse og nærvær, hvilket bidrager til meningsfulde arbejdsliv for både leder og medarbejdere”.

LÆS INTERVIEW MED FORFATTEREN HER
BOOK ET FOREDRAG MED ANITA PALMGREN HOS ARTE BOOKING

Udgivelser af Anita Palmgren:

Genre: Business & Management

Tilmeld dig vores nyhedsbrev